Skip to content

Sommerhilsen fra Hanne og Sekretariatet

Kjære alle USS-er!

Da nærmer sommerferien seg med stormskritt og alle får forhåpentligvis tid til å lade batteriene før møteaktiviteten tar seg skikkelig opp igjen fra medio august.

Våren har vært hektisk og det skjer mye på nasjonalpolitisk nivå på USS-relaterte arbeidsområder:

1. juli kommer NOU-en om ny minerallov. I den forbindelse vil Mineralkommunene arrangere et seminar om mineraler den 3. oktober i Oslo – hold av datoen allerede nå!

Tidlig på høsten kommer også NOU/rapporter fra flere andre regjeringsoppnevnte utvalg hvis utredning og tilrådninger kan bli svært viktige for USS og de andre organisasjoner i Naturressurskommunene. Det er derfor stor sannsynlighet for at det trengs en bred politisk mobilisering på flere områder ut over høsten!

Vi regner med at mange av dere er til stede på Arendalsuken. Fra tirsdag 16. til torsdag 18. august vil USS være til stede på Fornybarbåten Legacy of the fjords (som vil ligge ca. midt i Pollen) sammen med blant annet Naturressurskommunene, Energi Norge og Distriktsenergi. Håper alle som har anledning vil benytte anledningen til å stikke innom – og selvsagt stille opp på våre arrangement på øvre dekk tirsdag 16. august kl. 09.30-10.30 og 14.00-15.00.

Vi vil benytte anledningen til å ønske dere alle en fantastisk sommer – nyt ferien og samle energi til en aktiv USS-høst!

Beste hilsen fra,

Hanne og alle i Sekretariatet!