Home Nyheter Siste frist for påmelding til USS jubileumslandsmøte - stenges ved midnatt i dag!
Toppbilde for invitasjon til jubileumslandsmøte 1.-2. november

Siste frist for påmelding til USS jubileumslandsmøte - stenges ved midnatt i dag!

USS fyller 25 år i 2021, og begivenheten markeres med et jubileumslansmøte i Oslo 1.- 2. november. Det er nå over 150 påmeldte, og påmeldingen stenger ved midnatt i dag, torsdag 14. oktober! 

Landsmøtet åpnes av leder Hanne A. Velure og advokat Stein Erik Stinessen som vil redegjøre for hva USS har oppnådd på 25 år og hva som er ambisjonene mot 2030. Vi vil få en orientering om regjeringens politikk i utmarkssaker, og det blir politisk debatt om hvem som skal bestemme over norsk natur. Miljødirektoratet kommer og forteller om arbeidet med nye verneforslag og Rovdata holder et innlegg om registrering av rovviltbestand og rovvilttap, og hvordan lokale observasjoner i større grad kan tas hensyn til.

Landsmøteprogrammet er ellers spekket med tradisjonelle USS-saker, som rovviltforvaltning, verneområdeforvaltning, det grønne skiftets betydning for distriktskommuner, motorferdsel i utmark, fjelloven, hyttepolitikk, mineralutvinning og mye mer. Se program for en nærmere beskrivelse.

Selve landsmøtet finner sted på Grand hotell, og første dag avsluttes med jubileumsmiddag i hovedstadens storstue Oslo rådhus.

USS består i dag av 101 medlemskommuner fra 10 fylker. Få om noen andre nasjonale begivenheter kan fremvise en større bunadsprakt enn et jubileumsmøte i USS. Vi gleder oss derfor stort til å ønske deltakere velkommen i bunad eller festdrakt til jubileumsmiddagen 1. november!

Har du ikke meldt deg på enda, så gjør det nå! Påmeldingsskjema finner du her.