Home Node USS jubileumslandsmøte 26.–27. august 2021 i Oslo – påmeldingen er åpnet!

USS jubileumslandsmøte 26.–27. august 2021 i Oslo – påmeldingen er åpnet!

USS fyller 25 år i år. Med over 100 medlemskommuner er oppslutningen om USS rekordhøy, og sakene er mer dagsaktuelle enn noen gang. Og tid og sted for jubileumsmøtet kunne ikke vært bedre: To uker før stortingsvalget samler vi distrikts-Norge i hovedstadens storstue Rådhuset, og endelig til et fysisk møte!

Med en slik ramme på åpningsetappen etter pandemien er det duket for en skikkelig markering av hva USS-kommunene står for. Vår tids viktigste saker – klimakrisen og naturkrisen – stiller store krav til vårt politiske lederskap både nasjonalt og lokalt. Det grønne skiftet vil måtte ta i bruk verdifulle utmarksressurser til mineralutvinning, fornybar energi, datasenter, hydrogen- og batterifabrikker mm., og skal vi redusere tapet av naturmangfold står USS-kommunene midt i det. USS skal bidra til at medlemskommunene får en sentral rolle i å forme sin egen fremtid.

USS vil at jubileumslandsmøtet 2021 skal fremstå med slik kraft at politiske formuleringer som de fleste som lever i et demokrati kan erklære seg enige i, blir omgjort til praktisk politikk, handling, regler og rettigheter for våre lokalsamfunn.

Men husk: Landsmøtets kraft er lik medlemskommunenes oppslutning!

Program er under utarbeidelse. Det vil bli lagt opp til et variert program innenfor våre kjerneområder med blant annet politisk debatt om distriktspolitikk, og innlegg og dagsaktuelle foredrag fra landsstyre og sekretariat. Målet er både i form og innhold å farge hovedstaden med bunader og festdrakter fra alle medlemskommunenes hjemsteder i forbindelse med Jubileumsmiddagen på Oslo rådhus torsdag kveld.

Her er praktiske opplysninger og påmeldingsskjema

Du kan velge mellom tre alternative pakker: 
Deltakerpakke 1:
Inkluderer: 2 overnattinger fra 25.-27. august, konferansedeltakelse inkl. lunsj 26. og 27. august samt festmiddag 26. august. 
Pris: kr 7 800 inkl. moms.

Deltakerpakke 2:
Inkluderer 1 overnatting fra 26.-27. august, konferansedeltakelse inkl. lunsj 26. og 27. august, samt festmiddag 26. august.
Pris: kr 5 800 inkl. moms.

Deltaker uten overnatting:
Dagpakke 26.08: kr 1 200 inkl. moms.
Middag 26.08: kr 1 200 inkl. moms.
Dagpakke 26.08: kr 1 200 inkl. moms.

Med de begrensninger som fremdeles gjelder av smittevernhensyn, er antallet deltakere satt til maksimalt 200. USS vil derfor praktisere «først til mølla»-prinsippet ved påmelding. Sikre din kommune plass ved å melde på politikere og administrasjonen i dag!

Med dette ønsker USS hjertelig velkommen til jubileumsmarkering. Det skal bli godt å se hverandre igjen!